I ur och skur

Idag fick jag sällskap på promenaden av min kära make. Bara det var ju anledning nog för att ge sig ut! Däremot ska jag, som ungefär resten av mänskligheten, även jag gnälla lite över vädret. Vi har idag haft kring 5 - 7 plusgrader.... och regn. Omkring tretiden så höll det dock upp, så då passade vi på att ta en skymningspromenix! Tog en fantastiskt fin bild efter vägen som jag tänkte dela med mig av till er, MEN... Den lyckades jag radera genom att trycka på "Ta bort" istället för "Dela"

*paus för klagan, jämmer och frustration*
Nåväl, livet går vidare.

Då Robin är ledig även ikväll så passar vi på med lite kvalitetstid och har dragit fram sällskapsspel ur skåpen! Jag tog fram fyra olika spel vi skulle välja och variera mellan, men nu har vi suttit med Master mind i snart två timmar! Ett spel jag fick när jag var liten och då totalt älskade. Något av ett under är att jag och maken fortfarande är sams efter två timmars sällskapsspel. Vi är båda lite av vinnarskallar och det har tidigare under åren förekommit både glåpord och osportslig hantering av spelkort (kastande närmare bestämt). Men antingen har vi blivit lugnare med åren eller så är det en sån där "Undantaget som bekräftar regeln" kväll ikväll.

Så dagens aktivitet som är bara för min skull och för att jag vill, tog form av kvalitetstid med maken och några ovanligt sportsliga omgångar Master mind.

Vad har ni gjort för er själva i veckan?

Master Mind

Kommentarer

  1. Länge sedan jag spelade madtermind jag har eller har haft spelet jag oxå 😶
    Kvalitetstid kan man aldrig få för mycket av
    Nu sova sova säng säng säng Go natt

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Chokladmuffins (vegan)

Vasaloppet

2017/2018 Nyheter och utmaningar