Finbesök och sjukhusbesök

Förlängde helgen lite extra igår genom att få spendera dagen tillsammans med pappa, lillasyster och styvmor- snacka om Må Bra boost! De hade ärende till storstan och lasarettet, så kul att få vara den som får bjuda på kaffe för en gångs skull - även om det av en händelse var slut på både grädde och mjölk här hemma.

Idag och imorgon är det min tur att vistas på vården. Strax efter kl10 ska jag på vårdcentralen för allergikoll och imorgon väntas ett uppföljningsmöte med mitt team på Neurorehab. Det senare mötet gruvar jag lite inför. Är så rädd att jag ska glömma bort att nämna något viktigt, men ska försöka komma ihåg att idag sätta mig ner och skriva ner så mycket jag kan av vad jag själv vill förmedla och undrar över.

En fin tröst och hjälp i att hantera och acceptera alla dessa sjukeländen både kring mig och familjen är mina te-kvällar med min trogne följeslagare Kurth. Alltid kommer han och lägger sig i knät och tar med sig ett välbehövligt lugn, när allting känns som jävligast.

En lugn och go Kurth på balkongen i somras


Om handen är med mig efter besök på vårdcentralen så är tanken att det idag skall komma en uppdatering kring "Vasaloppet"!

Kommentarer

  1. Jag hoppas Du har haft ett bra möte och att besöket på Sjukhus kändes positivt,
    ska Du på återbesök å visa upp handen, eller är det bara om såren inte ser ut att läka?

    Tack för igår!!

    kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Chokladmuffins (vegan)

Vasaloppet

2017/2018 Nyheter och utmaningar