Välkommen Maj

Så var det då Maj månad.

Maj inleds på bästa sätt, tillsammans med familj och alldeles lagom med måsten. Vädret bjuder hitintills på klara kalla nätter och soliga dagar. Friska vindar viskar om vår när de ilar förbi med det sista av vårvintern.


Den här veckan kommer nästan innebära lite "veckopendling". Ikväll beger jag och den kära maken oss tillbaka till storstan, för jobb och möten, men redan till helgen är planen att jag ska återvända hem till Berget - med ursäkten att det enligt meteorologerna då börjar vara dags att lägga om till sommardäck.

De kommande veckorna kommer även de bjuda på resande - kortare som längre sträckor, jobb, nya spännande möten, en hel del träning ska få plats och inte mindre än två födelsedagsfiranden.

I det stora hela kommer maj månad vara lite som en uppvärmning inför kommande sommar, med både avslut och förberedelser för nya äventyr. Det är med spänd förväntan och lite barnslig förtjusning jag välkomnar årets första riktiga vår-månad. Det här kommer bli en riktig Må Bra - vår.


Så kom igen maj,
Klara, färdiga... GÅ!

Kommentarer

  1. Du kan väl skicka ett sms när Ni kommit hem, J har nu plockat fram fika, ovanligt tidigt... meen nu blir det fika å tv, tack för helgens alla skratt.

    SvaraRadera
  2. Har fått "tipset" på bloggen att utslagen kan bero på stress... vem faan vet? Men borde allergimedicin hjälpa då? Hur som helst är det mindre "kli" idag så förhoppningsvis går det över.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Chokladmuffins (vegan)

Vasaloppet

2017/2018 Nyheter och utmaningar