Lite bilder

Det händer grejer här hemma! Klädkammaren har blivit ett bibliotek, ett nytt skrivbord har inhandlats och det har flyttat in en Kasper.

Kommentarer

 1. Försökte kommentera igår,
  men det verkar inte ha gått så bra...

  Skrev typ att jag var avundsjuk på Dig,
  en liten kattunge är ju så himla mysigt <3

  Biblioteket ser ju ut att bli bra,
  risken är väl att Du kanske växer ur klädkammaren å böckerna ger sig ut i lägenheten ;-)

  Hur känns det i huvudet?
  Jag hoppas det blir bättre.

  Om Du/Ni besöker IKEA vill min mor att Du ska vara snäll å köpa sex stycken 5 kr glas till henne,
  min far har blivit klumpig å slår sönder glas på löpande band.

  Vi köpte fyra glas igår på Dollar Store åt henne,
  men de var med fot... är tydligen inte riktigt bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mysigt men energikrävande med kattunge! Lyckligtvis har jag Kurth till hjälp med att uppfostra och vakta på den lilla marodören när han ränner omkring 😉

   Biblioteket rymmer än så länge fler böcker. Det jäkliga är att jag ju sorterat dem i bokstavsordning efter författare så blir bökigt om det ska in nya i början haha!

   Huvet.. ja. Bättre, vilket jag såklart är glad över. Men fortfarande typ skit. Så trött på att ha ont och typ ingen kontroll över kroppen/hjärnan.

   Vi ska ut å göra lite ärenden idag tänkte vi så ska försöka komma ihåg IKEA och kolla om de har kvar några glas! ☺ Hälsa familjen ❤

   Radera
 2. Jag förstår problemet, jag har ju böckerna - förhoppningsvis snart igen... - i författarordning, en självklarhet för mig ;-) då Din far tömde å flyttade om bokhyllan i tvrummet åkte böckerna in huller om buller, inte så viktigt enligt honom... så nu kampar kokböcker med deckare å jakt/hund-faktaböcker med Jackie Collins ;-)

  Om väggarna i sovrummet blir vita, bara långsidorna, så blir det en tripp till RUSTA (min favvo affär) eller ev IKEA, tanken är ordning å reda :)

  Jooo kolla min blogg å se ifall Du känner igen nån ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande att se resultatet i sovrummet sen! 😁 Åker ni hitåt på Rusta/IKEA så får ni gärna titta in på kaffe (och kattungebus/mys). Då får ni ju med er alla grejor härifrån också 😊

   Nästa lördag ska jag till Agnsjön med Tallsjöborna. Sista helgen i augusti ska jag vakta hus och katt i Tallsjl. Så om inte annat kan jag ta med grejerna den helgen, närmare dagstripp med Tallsjö-Åsele.

   Radera
 3. Kul att få se ditt bibliotek och din söta katt! Jag fick också för mig att sortera mina böcker i bokstavsordning, lite klurigt som sagt när det kommer nya böcker. ;)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Chokladmuffins (vegan)

Vasaloppet

2017/2018 Nyheter och utmaningar