2017/2018 Nyheter och utmaningar

2017 är förbi och 2018 har just så pass lämnat startgroparna.

Slutet av 2017 innebar ganska många, stora som små, förändringar i livet som vi kände till.

  • Vi flyttade från Umeå till södra Lapplands inland
  • Jag började på ett nytt jobb
  • Min man började på ett nytt jobb, dock inom samma yrke
  • Jag blev sjukskriven på 100% i tre omgångar och började med en ny medicin mot min kroniska huvudvärk (som faktiskt hjälper lite!)
  • Jag lyckades med hjärnskakning nr 12
  • Jag gick ner i arbetstid
  • Min man började på ännu ett nytt jobb, denna gång inom ett nytt yrkesområde

Andra veckan i september 2017 började vi flytta in i vår nya lägenhet och vi har nu börjat känna oss ganska installerade och hemma i vår nya bostad. Slutet av året och början på detta har minst sagt varit en berg-och-dal-bana, vägen känns dock jämnare nu och saker och ting börjar lugna sig. Att gå ner till att jobba max 50% och min nya medicinering har fått mig att börja hitta tillbaka till någon form av inre lugn. Detta har i sin tur gett mig tid och ro till att reflektera över vad jag vill göra av min tid nu och framöver. Jag har varit på ett intressant möte just med detta i åtanke, mer än så avslöjar jag inte just nu!

En annan positiv sak är att jag har börjat sluka böcker igen. Jag har ro att förlora mig i en skönlitterär värld vilket är fantastiskt på många sätt. Läsningen är en form av meditation för mig och ger mig möjlighet att varva ner och samla energi.

Jag har även börjat lite kravlöst med fenomenet Bullet Journal (googla), vilket har blivit ett redskap för att uttrycka mig kreativt samtidigt som jag konstruktivt kan organisera upp mina tankar, sysslor och projekt.

Sammanfattningsvis ser jag fram emot ett kreativt, utvecklande och harmoniskt 2018,
fortsättning följer.

Kommentarer

  1. Bullet Journal... jo jag vet vad det är, har ju läst i annan blogg för en tid sedan å googlade då... me nej jag har ändå inte riktigt förstått det braiga, vi får väl träffas över en kopp kaffe å Du får förklara ingående å långsamt så kanske jag fattar...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Chokladmuffins (vegan)

Vasaloppet