Veckans...

Veckans bästa dag är här och med den en ny vecka! Så jag tänkte att vi skulle ta oss en titt på hur veckan känns och ser ut. Bilderna i inlägget hittade jag och hittar ni på Pinterest. Förutom de bilder med bildtext, de är mina alldeles egna minsann.

Måndag
Vila, vätska, vila, vätska. Idag stod det egentligen jobb på schemat men mellan gårdagens febertoppar fick jag erkänna mig besegrad. Hälsan först och främst! Dagens få vakna timmar har istället spenderats till stor del på Pinterest för inspiration till vårstädning av balkong och onsdagens byggprojekt.

Tisdag
Möte kl 10:00 inbokat och sedan, beroende på mående eventuellt en kort visit ut till ett av handelsområdena för lite rek inför onsdag samt bara nöjsamt titt och kikande

Onsdag
På onsdag är klockan ställd med tuppen, det vankas nämligen ett arla frisörbesök! 08:15 ska denna rumpa placeras i frisörstol med utlovat koffein i hand. Spännande fortsättning följer! Efter frisörbesök skall det lunchas med mor och sen står projekt Bibliotek + katt träd på agendan. Den som lever får se vad vi lyckas åstadkomma.

Torsdag
Klockan 10:15 är det dags för ännu ett möte, ett ganska kul sådant som förhoppningsvis kommer inbringa lite mer glädje och mindre tristess i vardagen!

Fredag
Kondtitionsdags! Har missat de tre senaste gångerna (inkl tisdag denna vecka) så på fredag hoppas jag hälsan är med mig tillräckligt för en timmes cykelgrupp.


Veckans mål
Den här veckan startar jag en ny utmaning - 31 dagar med positiv egoism och mindfulness!
Varje måndag kommer jag att dela med mig av veckans utmaningar, haka hemskt gärna på. Om inte alla 31 dagar så kanske en i veckan?

Veckans frilufsande
Jag och min kära make har planerat att så fort jag är frisk nog och han är ledig, så skall vi ut på tur. Lite fika, en gigantisk termos varmchoklad och så ut för lite naturmys! Det här är något jag ser fram emot otroligt mycket så förhoppningsvis blir det läge i helgen.

Veckans känsla
Just nu är jag alldeles uppfylld av härlig vårvinter! Ljus, krispig natur, sprickande is, rosiga kinder, utflykter, pasteller, ja listan är oändlig! Den här otroliga symbiosen i övergång mellan vinterns mörker och sommarens ljusa dagar, samtidigt som snön fortfarande är pudrig och vit men det riktigt känns hur naturen gör sig redo för att vakna upp och sprunka i grönska igen snart. Känner mig otroligt peppad på att vårstäda balkongen och sitta i förmiddagssolen med tjocka tröjor, filtar, tjocksockar och en varm kopp te eller kaffe.


Promenad längs älven i vårvintern

Alla hjärtansdag bukett i våriga pasteller

Kommentarer

  1. Låter toppen, jag hoppas Din vecka blir så bäst.

    Förväntar mig en "efter" bild på onsdag :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Chokladmuffins (vegan)

Vasaloppet

2017/2018 Nyheter och utmaningar