Man måste få lira!

I julas fick far min en julklapp som såg rätt sorglig ut. Två A4-papper inrullade i en toalettpappersrulle med ett rött hampasnöre runt. Jaha, det är väl inte så farligt att en pappa får en sådan present av sin dotter? Nä förvisso, men jag tror att det är lättare att komma undan med presenter i form av toapappersrullar när dottern är något yngre än 24 år.

Men, för det finns ju alltid ett men. De där halvtrökiga A4-papperna var inget mindre än två stycken biljetter till en extrainsatt konsert med Jerry Williams!

"Två år efter supersuccén med "The Farewell Show”, som sågs av 250 000 personer, kunde Sveriges rock-kung inte hålla sig längre. "Familjen, hunden, kompisarna, gymmet och ishockeyn är okey. Men… fan... man måste få lira!", sa Jerry Williams och satte upp showen "Man måste få lira” – en avskalad, personlig föreställning laddad med favoritlåtar."
- Beskrivning från  Blixten

Så igår var det äntligen dags! 17:30 öppnades dörrarna för insläpp och när klockan var slagen 18:00 drog Jerry med band igång. Det blev en otroligt rolig kväll med kvalitativa uppträdanden från hela gänget där uppe på scen. Och vilken göbb han är alltså, Jerry W! Förstå vad hans röst har räckt långt! Visst både syns och hörs det att han har varit med ett tag, men det är ju lite av charmen - att i mångt och mycket så hänger både röst och lirare med ännu.

Jerry Williams - Man måste få lira på Idunscen i Umeå


När vi efter sista låten - som lite otippat var En Vintersaga - började röra oss ut från lokalen frågade jag pappa om det var en okej julklapp, eller om det hade varit bättre med en låda lakrits? Jodå, nog var det en bra julklapp. Något jag kände själv att jag fick otroligt bra känsla över när pappa redan en bit in i showen både skrattar, ler och sjunger med - trots ryggvärk.

Det är en kväll jag kommer bära med mig länge länge med världens bästa MIN pappa Jerry - och hans rockande namne. 

Världens bästa Jerry, min pappa
 

Kommentarer

 1. Absolut en Må Bra 2017 grej :)

  SvaraRadera
 2. Duktig, det vete faan 😜 Bra gjort att gå ner på stan, vädret är ju inte direkt kul 👎 Går Du oxå i mål denna vecka?

  SvaraRadera
 3. svar Jag har typ 5km kvar ungefär om jag tänker rätt... gick ju med Bullen idag, vi tog en skogspromenad 🌲🐕
  Om jag skulle få med Din far ut på promenad är jag nog tvungen att droga honom först 🍄🙀

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Chokladmuffins (vegan)

Vasaloppet

2017/2018 Nyheter och utmaningar